Naar de nieuwe animatiefilm Missing Link

10 maart 2019

Binnenkort kunnen we weer met het hele gezin naar de bioscoop. En dat wordt hier thuis altijd enthousiast ontvangen. Doe je mee met deze animatiefilm winactie? Vanaf 10 april draait Missing Link in de bioscopen. En natuurlijk hoort daar een echte première bij. Jij kunt hier bij zijn, want we geven 2×2 kaartjes weg.

Uittips gespot door Girlslabel >>

animatiefilm winactie, missing link, bioscoopfilm missing link, animatiefilm

Het verhaal van Missing Link

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s. Deze film is leuk voor het hele gezin. De animatiefilm winactie is voor 2 personen, dus lekker wat quality time samen.

Missing Link is de nieuwe animatiefilm van de veelgeprezen Laika Studios (ParaNorman, The Box Trolls en Kubo and the Two Strings). De originele stemmen worden vertolkt door o.a. Hugh Jackman (Sir Lionel Frost), Zach Galifianakis (Mr. Link) en Zoe Saldana (Adelina Fortnight). Filmdistributeur The Searchers brengt zowel de origineel Engels gesproken als Nederlands nagesynchroniseerde versie uit in de bioscoop. De Nederlandse stemmencast bestaat onder andere uit Charly Luske en Birgit Schuurman. Als jij meedoet met de animatiefilm winactie zie jij ze misschien wel in het echt!

animatiefilm winactie, missing link, bioscoopfilm missing link, animatiefilmAnimatiefilm winactie

Win kaartjes voor de première van Missing Link op woensdag 3 april om 14.30 in Amsterdam. Ook win je een echte Missing Link knuffel, deze wordt thuisgestuurd na de première. Deze animatiefilm winactie wil je dus niet missen!

Laat hier onder je naam en emailadres achter en misschien zie ik je wel tijdens de première. Vergroot je kans met de animatiefilm winactie door ook meedoen via Facebook en Instagram.

Winactie is afgelopen.

Nog een leuke bioscooptip voor het hele gezin >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
Poster_DancingQueen_LR

Toffe films voor kids op Pathe Thuis + winactie!

De druilerige dagen zijn nog niet over, helaas zet het regenachtige weer nog even door. Des te leuker is het...